Top! Snelle levering

Beste,

Rowan

Super snelle levering! En de artikelen waar ik naar op zoek was, waren alleen nog op voorraad bij Eve’s Fashion. Super blij mee!

Beste Rowan,
Bedankt voor je positieve reactie!
We wensen je veel plezier met de Essential Hoodie Burgundy en de Essential Sweatpants Burgundy.

Gaby Ozuna

Beste Gaby,

Samira

Goede en snelle service

Beste Samira,
Bedankt voor je positieve recensie!

Vanessa

Super

Beste Vanessa,

Patricia Delamore

Erg leuke shirt zit erg fijn en een super snelle levering!! Ga er zeker vaker bestellen

Beste Patricia,
Bedankt voor je positieve review!

Judith

Mijn retour is niet geaccepteerd !!
Mijn retour is niet geaccepteerd !!
Koerier heeft het pakket beschadigt afgeleverd( onder de verf) nu ben ik verantwoordelijk voor het aankoop bedrag . Alleen als je je pakket verzekerd of aangetekend verstuurd kun je de koerier aansprakelijk stellen . (Eve ‘s fashion heeft een samen werking met deze koerier )jammer dat we er niet samen uit zijn gekomen !!!

Reactie Eve's Fashion:

Wij vinden het ook erg vervelend en jammer. Echter kunnen wij deze retour gewoonweg niet in behandeling nemen, jij kan er inderdaad niks aan doen dat er verf over gekomen is. Echter is het retour... Wij vinden het ook erg vervelend en jammer. Echter kunnen wij deze retour gewoonweg niet in behandeling nemen, jij kan er inderdaad niks aan doen dat er verf over gekomen is. Echter is het retour sturen ervan wel jouw verantwoordelijkheid. En wij krijgen een item retour waar we helemaal niks mee kunnen. Ik heb hier met je partner telefonisch over gesproken drie of vier maanden geleden en dit ook aan hem duidelijk uitgelegd.
We kunnen je 30% korting bieden op een ander item als tegemoetkoming voor dit verhaal omdat wij het ook vervelend vinden voor je.

(Bewerkt)

Beste,
Bedankt voor je positieve review!

Samira Avans

Nooit ontvangen

Beste Samira,
Op 4 januari heb je een aankoop bij ons gedaan en op 03-03-2021 een review geschreven over onze shop, waarvoor nogmaals onze dank. Wij willen je graag uitnodigen om je review te herzien, wij hebben je track&trace even nagelopen:
Deze geeft het volgende aan:
***********1526
Zending is bezorgd
Bezorgd op 6 januari 17:52
Wij kunnen hierin jammer genoeg niks meer betekenen. Helaas laat je via een review horen dat je jouw bestelling nooit hebt ontvangen. We zijn inmiddels 2 maanden verder, en na zo'n lange tijd kunnen wij geen onderzoek meer uit laten voeren bij PostNL.

Maria

Beste Maria,
Wat leuk om zo'n positieve review te ontvangen!