Jasmijn Schoemaker

(Bewerkt)

Gekocht, daarna was het niet op voorraad wel snelle reactie

Anna Silvestro

Gewoonweg fantastisch!

(Bewerkt)

Ik heb het bedrijf 5 keer gebeld en geen gehoor en niet terug gebeld, gemaild ook geen reactie gehad! Helaas.

Beste,
Beste,
Wegens vakantieperiode hebben wij tot half september langere levertijden en zijn wij beperkt bereikbaar via de telefoon of whatsapp zodoende hebben wij ook een langere reactietijd. We doen ons uiterste best om zo spoedig mogelijk te reageren op uw bericht of email. Wij hopen op uw begrip!
Liefs

Angelique v Doorn-Wieringa

Snelle levering , leuk kaartje erbij 🤩

Erg slecht geholpen, een jurkje besteld geretourneerd omdat de maat de groot was en vervolgens te horen gekregen dat er vlekken op zaten, jurkje terug ontvangen en nu blijkt ook de onderkant kapot... Erg slecht geholpen, een jurkje besteld geretourneerd omdat de maat de groot was en vervolgens te horen gekregen dat er vlekken op zaten, jurkje terug ontvangen en nu blijkt ook de onderkant kapot te zijn.

Beste Anouk,
Beste Anouk,
Wij hebben je retour ontvangen met deze vlekken erop, nadat er foto's van deze vlekken zijn gemaakt is er niet verder naar de jurk gekeken. De vlekken zijn direct geconstateerd en wij hebben dan ook direct het jurkje weer in een zak terug gestopt en in onze bak gelegd om weer te retourneren naar jou gezien wij geen items kunnen accepteren met vlekken erop.
Eve's Fashion

Slecht niks klopt kwa foto

Beste Jason,
Beste Jason,
Al onze producten zijn gefotografeerd op een model van ons zelf. Deze producten zijn dan ook precies zoals ze op de foto staan. Het kan natuurlijk zijn dat een artikel niet naar wens is of niet bij je lichaamsvorm past of dat een maatvoering niet goed valt. Uiteraard mag je gebruik maken van je herroepingsrecht, wij hebben dan ook geen mail van je ontvangen waarin je aangeeft te willen retourneren omdat iets niet naar wens is.
Op onze website kan je ons retourbeleid lezen, over hoe en wat je retour kan sturen.
Liefs Eve's Fashion

Ceren

Leveren niet reageren niet gewoon oplichters

Beste Ceren,
Wij hebben op dit moment een langere levertijd vanwege vakantie periode. Dit staat ook op de website aangegeven.
Wij hebben hier mail contact over gehad, twee dagen nadat je je...
Beste Ceren,
Wij hebben hier mail contact over gehad, twee dagen nadat je je bestelling hebt geplaatst. Wij hebben dan ook besloten wegens ons mail contact om je bestelling volledig te crediteren. Hier heb je dan ook je geld van terug gehad.

cici

Is een SCAM…ik had een boots besteld en betaald ,ik hem geen track&trace en ook de boots niet ontvangen. en niemand neemt op

Beste Sheanty,
Beste Sheanty,
Je hebt besteld op 13 juni, jou bestelling is geleverd op 16 jun 2023 om 18:46 Uur, status: Zending is bezorgd. Op 15 jun 2023 om 04:15 Uur geeft postnl het volgende aan: Zending is vertraagd omdat het erg druk is.
Je hebt een tracking via de mail ontvangen, hoogstwaarschijnlijk is deze in je spambox beland.
Wij zien ook dat wij geen mail van je hebben ontvangen met de vraag waar je bestelling is. Wij gaan er vanuit dat je alsnog tevreden bent met je laarzen!

Khadira El hassani

Top

Lot

Geweldig! Snelle service, fijn en persoonlijk advies. Hier bestel ik heel graag weer!