Goed bedrijf met goede examenbundels waarvan je echt veel leert
Janne
Compact en complete info.
Ilay
Ik heb nie van het review geven maar echt de boeken van examen overzicht heeft me zo erg geholpen ik die altijd onvoldoende haalt voor eco is geslaagd met een 7,6 en ook de hoogste cijfer van heel...Ik heb nie van het review geven maar echt de boeken van examen overzicht heeft me zo erg geholpen ik die altijd onvoldoende haalt voor eco is geslaagd met een 7,6 en ook de hoogste cijfer van heel me school echt super erg bedankt
Quinn
Top
f
10/10 raad hem aan. Wist ik er hier maar sneller over!
M
Heel erg geholpen met de uitleg video’s super fijn en goed rustig uitgelegd heel erg bedankt!
Fenna
Voor mijn dochter gekocht. Samenvattingen en oefenen gaat heel fijn en makkelijk en is overzichtelijk. De eerste inlogcodes kwamen niet goed aan in de mail, geen fout van het bedrijf. Ontzettend...Voor mijn dochter gekocht. Samenvattingen en oefenen gaat heel fijn en makkelijk en is overzichtelijk. De eerste inlogcodes kwamen niet goed aan in de mail, geen fout van het bedrijf. Ontzettend vriendelijk en goed geholpen door de klantenservice!
Sem
Erg fijn de biologie samenvatting was top
Luca Kempinga
Zeer tevreden voor onze 2 bestellen zeker weer goede samenvattingen en uitleggen