Nija07

De samenvattingen zijn heel overzichtelijk en duidelijk! Heeft heel goed geholpen in het leren van een aantal vakken.

C

Duidelijke uitleg, te weinig stof

Reactie ExamenOverzicht:

Hoi! Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. Onze samenvattingen worden geschreven aan de hand van de syllabus. Hierin staat alles wat de examenleerling moet kennen/kunnen voor... Hoi! Wat vervelend om te lezen dat je niet tevreden bent. Onze samenvattingen worden geschreven aan de hand van de syllabus. Hierin staat alles wat de examenleerling moet kennen/kunnen voor zijn/haar eindexamen. Daarnaast worden al onze producten gecontroleerd op juistheid en volledigheid door verschillende docenten en vakexperts. Mocht je toch denken dat er een onderwerp ontbreekt, stuur dan gerust even een mailtje naar info@examenoverzicht.nl, dan helpen we je graag zoeken!

Goede boeken, heldere samenvattingen, leren wordt makkelijker

Gloria

Mijn name is Gloria Lahai. Mijn vader had dit boek gekocht dat ik heb gebruikt om voor te bereiden voor mijn eindexamen. De samenvatting is eenvoudig, duidelijk en volgt de syllabus. Ik zal het aan... Mijn name is Gloria Lahai. Mijn vader had dit boek gekocht dat ik heb gebruikt om voor te bereiden voor mijn eindexamen. De samenvatting is eenvoudig, duidelijk en volgt de syllabus. Ik zal het aan iedereen aanraden.

viren

Ik heb er niks aan gehad, ik heb 30 euro betaald voor examen die ik gratis op het web kon vinden. Misschien zijn er een paar vragen verschillend, maar dut was mijn 30 euro niet waard. Vind het... Ik heb er niks aan gehad, ik heb 30 euro betaald voor examen die ik gratis op het web kon vinden. Misschien zijn er een paar vragen verschillend, maar dut was mijn 30 euro niet waard. Vind het jammer dat ik je tniet kan retouneren

Reactie ExamenOverzicht:

Hoi! Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over jouw leermiddelen. Het gaat in dit geval veel verder dan alleen oude examenvragen, die je natuurlijk overal kunt vinden. Bij de... Hoi! Wat vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over jouw leermiddelen. Het gaat in dit geval veel verder dan alleen oude examenvragen, die je natuurlijk overal kunt vinden. Bij de ExamenChallenge Nederlands kun je niet alleen oude examens bekijken, maar kun je hier ook interactief mee aan de slag gaan. We laten je zien waarom jouw antwoorden goed of juist fout zijn en laten je precies zien waarop jij je nog kunt verbeteren. Mocht je feedback voor ons hebben, dan kun je altijd even een mailtje sturen naar info@examenoverzicht.nl. We kijken er graag naar!

S

Duidelijk hoe en wat je moeten leren.

Medine

Ik zou het dit jaar echt niet halen zonder deze examenbundel.

Samer Kokash

Ik stond 3 onvoldoendes voordat ik de examens in ging en alsnog in 1x geslaagd! En ik weet zeker het komt door examen overzicht anders wist ik niet hoe ik zou moeten leren

Weetje

Hartstikke helpend voor alle vakken, handige samenvattingen die makkelijk te lezen zijn. Extra ondersteuning door de oefenexamens en filmpjes!