Ik vond de samenvattingen erg fijn, het heeft mij vooral geholpen bij biologie, geschiedenis en aardrijkskunde.
Anoniempje
Hele fijne samenvattingen. Ik heb samenvattingen voor geschiedenis en aardrijkskunde gekocht. Fijne overzicht en mooie cijfers gekregen als resultaat!!
De Groot
Overzichtelijke samenvattingen voor biologie en geschiedenis.
Cato Beckers
Super samenvattingen en heel veel gehad aan de oude oefenexamens! Top
Milou
Fijne uitleg video's, met name heb ik veel gehad aan de examenchallenge
Moskan
Goede samenvattingen alles staat er duidelijk in wat je moet weten voor je examens
Lorenzo Jobse
Hele fijne boeken en tips
Dion
Deze boeken hebben het verschil gemaakt tussen slagen en zakken. Ik ben zelf heel slecht in samenvattingen maken. De samenvattingen van jullie waren zowat exact wat er in het examen gevraagd werd!...Deze boeken hebben het verschil gemaakt tussen slagen en zakken. Ik ben zelf heel slecht in samenvattingen maken. De samenvattingen van jullie waren zowat exact wat er in het examen gevraagd werd! Het maakt het leren een stuk gemakkelijker! Dank je wel! Zonder jullie was het me niet gelukt!
Lieke
De samenvattingen waren overzichtelijk en makkelijk te begrijpen. Zeker aan te raden