Heel veel gehad aan alle examenbundels! Echt een aanrader!!
Hassaan
Goeie samenvatting kans op slagen groot
Barbara
Hele goede en duidelijke samenvattingen. Vooral als je laat begint met leren kunnen ze je redding zijn…!
Hoi
De samenvattingen zijn kort, maar bevatten toch alle informatie die op een duidelijke manier verwoord is. Ze hebben me enorm geholpen in de voorbereiding van mijn examens, waardoor ik al mijn vakken...De samenvattingen zijn kort, maar bevatten toch alle informatie die op een duidelijke manier verwoord is. Ze hebben me enorm geholpen in de voorbereiding van mijn examens, waardoor ik al mijn vakken met goede cijfers heb kunnen afronden.
Sara
Goede service, en mooie boekjes waar je gemakkelijk uit kunt leren met een leuke en overzichtelijke app en website die ook over video's beschikt. De boekjes zien er leuk uit en zijn goed...Goede service, en mooie boekjes waar je gemakkelijk uit kunt leren met een leuke en overzichtelijke app en website die ook over video's beschikt. De boekjes zien er leuk uit en zijn goed ingedeeld. Ook handig dat tussendoor examenvragen staan die bij dat onderwerp horen. Bij sommige examens was ik door uitstellen een nacht van te voren begonnen en zou ik het leren niet hebben gehaald als ik deze boekjes niet had gekocht. Je ziet ook dat er veel werk in is gestopt om ze te maken, zeker je geld waard.
Eline
Gemakkelijk leren met weinig info
Iris
Super handig!
Doutzen
Overzichtelijk en ook goed om te gebruiken tijdens toetsweken voor de examens
Werner
Hele fijne samenvattingen! Compleet en overzichtelijk.
Leen
Korte samenvatting, overzichtelijk met oefenvragen. Goede basis voor examens.