Sophie van Meegen

Super!

E

Duidelijke uitleg. Wel jammer dat er alleen deals zijn voor digitale boeken en voor te veel boeken. Als je vmbo GT doet en je 5 theorie vakken hebt, kan je nooit aan zo'n deal meedoen.

Reactie ExamenOverzicht:

Hi, fijn dat je blij bent met de inhoud van onze leermiddelen! Wat vervelend om te lezen dat je geen gebruik kon maken van onze Vliegende Start Deals. Neem gerust contact met ons op via... Hi, fijn dat je blij bent met de inhoud van onze leermiddelen! Wat vervelend om te lezen dat je geen gebruik kon maken van onze Vliegende Start Deals. Neem gerust contact met ons op via info@examenoverzicht.nl, dan kijken we graag hoe we je verder kunnen helpen!

Berry Hagendijk

Op onze school gaan we de samenvatting van Examenoverzicht gebruiken als theorieboek bij het vak bedrijfseconomie. Hoewel mijn leerlingen mijn PowerPoints gebruiken, merk ik dat sommigen behoefte... Op onze school gaan we de samenvatting van Examenoverzicht gebruiken als theorieboek bij het vak bedrijfseconomie. Hoewel mijn leerlingen mijn PowerPoints gebruiken, merk ik dat sommigen behoefte hebben aan tekst, maar dan wel één die tot de kern komt en tegelijkertijd niet te beknopt is. De samenvatting van Examenoverzicht biedt hierin de perfecte oplossing. Het bevat precies de essentie van de stof, waardoor we ervoor hebben gekozen om het traditionele theorieboek van onze methode los te laten en over te stappen op deze samenvatting. Het is namelijk ook nog eens geschreven in begrijpbare taal voor leerlingen. Bovendien vervullen de QR-codes naar uitlegvideo’s de behoefte van de huidige leerlingen. Kortom, het boekje is een waardevolle aanvulling op ons lesmateriaal!

Berry Hagendijk
docent bedrijfseconomie op het Krimpenerwaard College

Layba

Lekker samengevat van alles wat je moet weten

Jennifer

Een hele fijne tool om voor het examen te oefenen.

Indy

Wij kwamen niet in het programma, hebben hulp gevraagd via whatsapp, maar kregen 2x hetzelfde antwoord dat het wachtwoord opnieuw gereset moest worden. Natuurlijk hadden we dat allang geprobeerd, we... Wij kwamen niet in het programma, hebben hulp gevraagd via whatsapp, maar kregen 2x hetzelfde antwoord dat het wachtwoord opnieuw gereset moest worden. Natuurlijk hadden we dat allang geprobeerd, we zijn niet in het programma geweest, zijn niet geholpen. En hebben ook geen geld terug gekregen! Heel slecht…

Reactie ExamenOverzicht:

Hoi! Wat vervelend om te lezen dat u zich niet geholpen voelt. Het werd ons destijds niet helemaal duidelijk wat het probleem was waar u tegenaan liep. Mocht u feedback voor ons hebben over hoe wij... Hoi! Wat vervelend om te lezen dat u zich niet geholpen voelt. Het werd ons destijds niet helemaal duidelijk wat het probleem was waar u tegenaan liep. Mocht u feedback voor ons hebben over hoe wij ons platform nog toegankelijker kunnen maken voor leerlingen, horen wij dit uiteraard graag!

Yuna

Super accuraat. Ik wist niet waar ik moest beginnen met leren en had dus een samenvatting gekocht. Alles waar ik meer uitleg van wilde zocht ik op in m’n lesboeken. Het examen bevatte precies de... Super accuraat. Ik wist niet waar ik moest beginnen met leren en had dus een samenvatting gekocht. Alles waar ik meer uitleg van wilde zocht ik op in m’n lesboeken. Het examen bevatte precies de dingen die ik in de samenvatting geleerd had. Ik raad t aan om niet tijd te verspillen aan onderwerpen die je niet hoeft te kennen en om gericht te kunnen leren. Bij biologie raad ik aan om ook “samengevat” te kopen en die erbij te houden tijdens het leren van de samenvatting en maken van oefenopdrachtenboek van examenoverzicht.