Strijk

Meerwaarde voor het (examen)vak

Lynn

Twee samenvattingen besteld en zijn snel geleverd. Ik heb er veel aan gehad.

Femke verberne

Perfect. Met punten geslaagd op examen waar ik nooit van verwacht had. Echte aanrader

Iris

Ik stond niet echt heel goed voor mijn akken wiskunde B en bedrijfseconomie en nu slaag ik met een 9 voor wiskunde B en een 8 voor beco. En dat alleen omdat ik deze boekjes eens keer goed heb... Ik stond niet echt heel goed voor mijn akken wiskunde B en bedrijfseconomie en nu slaag ik met een 9 voor wiskunde B en een 8 voor beco. En dat alleen omdat ik deze boekjes eens keer goed heb behandeld. Thanks!!!!!

Sil Jansen

Makkelijk en handig

AEP

Voor die vakken heb ik jullie boeken gebruikt. Het heeft mijn leren heel overzichtelijk gemaakt. Ik vond de vragen (en antwoorden) zeer prettig en gevarieerd. Wat ik niet wist kon ik ook gelijk... Voor die vakken heb ik jullie boeken gebruikt. Het heeft mijn leren heel overzichtelijk gemaakt. Ik vond de vragen (en antwoorden) zeer prettig en gevarieerd. Wat ik niet wist kon ik ook gelijk opzoeken. Ik miste een woordenlijst achter in een boek. Om zeg maar even snel iets erbij te kunnen pakken. Dat is een top van mijn kant. Verder wil ik jullie bedanken voor deze mogelijkheid.

Pepijn Bosscher

Prima voorbereiding voor het examen!

Arno Webbink

Geweldig geholpen

Nina

Goeie en duidelijke uitleg nog nooit een voldoende gehaald voor biologie maar met dit boekje heb ik op mijn examen toch een 7 kunnen halen

bram

Erg fijn en duidelijk, scheelt boel met leren en fijn op volgorden maar soms mis ik wel dat snel iets zoeken in de boeken wat moeilijker is.