Martin Valk

De bestelling is wel voldaan maar nooit geleverd.

Reactie ExamenOverzicht:

Hoi! Wat jammer om te horen dat er iets niet helemaal goed is gegaan bij de levering van je pakketje. Stuur even een mailtje naar info@examenoverzicht.nl, dan kijken we direct even met je mee.

CTIMMER

Inhoud prima, maar levering duurde veel langer dan verwacht (meer een probleem van PostNL denk ik). Ruim op tijd bestellen is dus noodzakelijk.

Reactie ExamenOverzicht:

Hoi! Leuk om te lezen dat je tevreden bent over de boekjes. Wel jammer om te horen dat de levering van je bestelling langer duurde dan normaal. We zijn inderdaad afhankelijk van externe... Hoi! Leuk om te lezen dat je tevreden bent over de boekjes. Wel jammer om te horen dat de levering van je bestelling langer duurde dan normaal. We zijn inderdaad afhankelijk van externe bezorgdiensten. Hopelijk heb je alsnog voldoende tijd gehad om te leren voor je eindexamens!

Debora van der Stad

Levert niet

Reactie ExamenOverzicht:

Hoi! Wat vervelend om te horen dat je je bestelling niet hebt ontvangen. Ik vermoed dat er iets fout is gegaan bij de bezorging van je pakketje. Stuur ons even een mailtje naar... Hoi! Wat vervelend om te horen dat je je bestelling niet hebt ontvangen. Ik vermoed dat er iets fout is gegaan bij de bezorging van je pakketje. Stuur ons even een mailtje naar info@examenoverzicht.nl en dan lossen we het direct voor je op!

Floor

Slordig met het verwerken van zogenaamd ‘alle’ CE-stof terwijl er aardig wat mist.

Reactie ExamenOverzicht:

Hoi! Bedankt voor je feedback. Wij schrijven al onze samenvattingen aan de hand van de syllabus. Hierin staat alle stof die de examenleerlingen moeten kennen/kunnen voor hun eindexamen. Daarnaast... Hoi! Bedankt voor je feedback. Wij schrijven al onze samenvattingen aan de hand van de syllabus. Hierin staat alle stof die de examenleerlingen moeten kennen/kunnen voor hun eindexamen. Daarnaast worden al onze producten gecheckt op juistheid en volledigheid door verschillende docenten en vakexperts. Mocht je toch denken dat er een onderwerp ontbreekt, stuur ons dan even een mailtje naar info@examenoverzicht.nl, dan kijken we graag met je mee.

Eva

Bundels nog steeds niet geleverd, vorige week zaterdag besteld 😡

Reactie ExamenOverzicht:

Hoi! Wat vervelend om te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik zie dat je nog geen contact met ons hebt opgenomen. Stuur ons even een mailtje... Hoi! Wat vervelend om te horen dat je je bestelling nog niet hebt ontvangen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Ik zie dat je nog geen contact met ons hebt opgenomen. Stuur ons even een mailtje naar info@examenoverzicht.nl, dan lossen we het zo snel mogelijk voor je op.

Natasha

Fijn dat er ook de mogelijkheid is om online nog meer bij te leren.

Cas Velthuizen

Behulpzaam en erg duidelijk

Nico Damen

Heb het materiaal vorige week vrijdag besteld en is nog niet bezorgd door PostNL.

Boris

Fijne en duidelijke samenvatting.

Iris Theissen

Hele fijne leermethode