Snel in levering, handige en volledige samenvattingen
Giesa
Ik had de samenvatting wiskunde gekocht. Veel overzichtelijker dan leren uit het wiskunde boek van een heel jaar. Soms was de uitleg wel anders dan ik geleerd had. Dan keek ik het onderwerp op...Ik had de samenvatting wiskunde gekocht. Veel overzichtelijker dan leren uit het wiskunde boek van een heel jaar. Soms was de uitleg wel anders dan ik geleerd had. Dan keek ik het onderwerp op YouTube. Dan snapte ik het weer.
Fleur
Echt een toevoeging bij het leren van je examen
Wendy
Echt super manier om te leren. De samenvattingen waren heel duidelijk en ook heel makkelijk te begrijpen. Zelfs bij de vakken waar ik meestal onvoldoendes haalde heb ik op het examen hogen dan een u...Echt super manier om te leren. De samenvattingen waren heel duidelijk en ook heel makkelijk te begrijpen. Zelfs bij de vakken waar ik meestal onvoldoendes haalde heb ik op het examen hogen dan een u gehaald. Uiteindelijk mijn diploma kunnen halen met een 7,5 en zonder examenoverzicht was dat nooit gelukt
Van der Bijl
Top! Super om dit in je bezit te hebben
R. Bruinsma
De examenstof handig en compact bij elkaar. Afwisselende inhoud van tekst, uitlegvideo's en oude examenvragen. Een echte aanrader.
SdJ
Samengevat heeft erg geholpen bij het leren. De digitale oefenomgeving was ideaal
Annette
Duidelijk en overzichtelijk
Kitty
Ik had voor mijn dochter de samenvatting boeken en examenchallenge gekocht Heeft haar ontzettend geholpen vooral examenchallenge waarbij ze elke x 40 vragen maakten meerkeuze/open en gelijk zag...Ik had voor mijn dochter de samenvatting boeken en examenchallenge gekocht Heeft haar ontzettend geholpen vooral examenchallenge waarbij ze elke x 40 vragen maakten meerkeuze/open en gelijk zag wat voor cijfer je gehaald had en zo elke keer probeerde hoger te score Zij is GESLAAGD met mooie cijfer en raad examenoverzicht zeker aan š