Hoe waardeert u onze deskundigheid?
Wat vindt u van ons assortiment?
Hoe waardeert u onze service?
Hoe waardeert u de geleverde kwaliteit?
9.6/10

Familie Dirksen de Kruif

Het aanlegteam Johan & Co hebben schitterend én Topkwaliteit/ zeer nauwkeurig werk geleverd 👍 Wat een hardwerkende vakmensen; TOP Bedrijf
Groeten Ron &Marina

Fam. Beekhuijs

Het gehele traject van begin tot eind perfect met een prima resultaat

I. Beovic

We zijn heel tevreden over het aanleggen van het dakterras door Theo, Joris en Moerat. Er werd ontzettend netjes gewerkt en de onderlinge sfeer was heel gezellig en professioneel.

Hans Blom

Prima service, afspraken nagekomen en prima eindresultaat!

Wim Maassen

Theo en Joris hebben onze bakons voorzien van de tegels die wij hebben uitgezocht. Dat hebben ze perfect gedaan. Toen ze bijna klaar waren, vroegen ze of wij wel eens aan ingebouwde verlichting... Theo en Joris hebben onze bakons voorzien van de tegels die wij hebben uitgezocht. Dat hebben ze perfect gedaan. Toen ze bijna klaar waren, vroegen ze of wij wel eens aan ingebouwde verlichting hadden gedacht. Nee, ter plekke hebben wij besloten om het ook maar te laten doen. Dat het zo veel waarde zou toevoegen, wisten we van te voren niet, maar we zijn er wel heel blij mee.

Kregel

Goede instelling medewerkers.
Eigen initiatief ivm probleemoplossing ter plaatse.
Goed humeur en beleefd.

fam. van Kooten

Over het aanleggen van het dakterras alle lof , zeer vriendelijke mannen en vakbekwaam ,harde werkers en professioneel !wij zijn zeer tevreden over het eindresultaat!