Exclusieve dakterrassen een prettige, vakbekwame en betrouwbare partner
Corine en Wil van Es
Theo en Joris hebben gezorgd voor een schitterend dakterras. Ze zijn hier 5 dagen geweest. Denken mee met de klant en kwamen met goede ideeën. Ze hebben veel plezier in het werk wat ze doen. En ze...Theo en Joris hebben gezorgd voor een schitterend dakterras. Ze zijn hier 5 dagen geweest. Denken mee met de klant en kwamen met goede ideeën. Ze hebben veel plezier in het werk wat ze doen. En ze zijn heel goed op elkaar ingewerkt. We zijn supertrots en hebben al veel complimenten mogen ontvangen.
G. Eikelenboom
Na wat geharrewar over de datum van plaatsing is de vloer naar onze tevredenheid geplaatst. Bij ons bezoek aan het bedrijf zijn we, na eerst de folder te hebben bestudeerd, deskundig voorgelicht. We...Na wat geharrewar over de datum van plaatsing is de vloer naar onze tevredenheid geplaatst. Bij ons bezoek aan het bedrijf zijn we, na eerst de folder te hebben bestudeerd, deskundig voorgelicht. We zijn blij met deze vloer die van familie en vrienden veel waardering oogst!
L Roza
Goede ervaring: tegels zijn op deskundige manier en zeer netjes geplaatst.
Niek van Kriegenbergh
Enorme upgrade van ons balkon!
Afgelopen 6 september 2021 hebben Theo en Joris onze smerige balkon vlonder vervangen voor een prachtige, strakke vloer van keramische tegels. Het resultaat...Enorme upgrade van ons balkon!
Afgelopen 6 september 2021 hebben Theo en Joris onze smerige balkon vlonder vervangen voor een prachtige, strakke vloer van keramische tegels. Het resultaat is geweldig! De mannen werken netjes en ruimen na afloop alles zelf op. Ook hebben ze de oude vlonder afgevoerd. Het is heel jammer dat de mannen hun belofte van goed nazomerweer niet zijn nagekomen, we dachten nog even te kunnen rondslipperen op de flip flops. Voordeel van het regen- en stormachtige weer is wel dat we met gerust hart kunnen zeggen dat de vloer prima afwatert. Dank jullie wel voor de vriendelijke en kundige service, Anne, Theunis, Theo en Joris. We hopen er de komende zomer volop van te gaan genieten.
P.R. Burgerhout
In één woord fantastisch
Marco Sotthewes
Vanaf het eerste contact per mail en telefoon met duidelijk verhaal over de kosten. Een mooie bezichtiging bij jullie showroom en keuze voor materialen. De planning, de levering. En zeker ook het...Vanaf het eerste contact per mail en telefoon met duidelijk verhaal over de kosten. Een mooie bezichtiging bij jullie showroom en keuze voor materialen. De planning, de levering. En zeker ook het team Johan en Co voor de installatie. Perfect gedaan, alles zoals afgesproken heel duidelijk en superkwaliteit.
Nico Huffels
Wij zijn erg tevreden over de werkzaamheden. We zijn heel goed geadviseerd bij de keuze van de tegels en de manier van leggen. De voorbereiding is verder prima verlopen; wel jammer dat de tegels pas...Wij zijn erg tevreden over de werkzaamheden. We zijn heel goed geadviseerd bij de keuze van de tegels en de manier van leggen. De voorbereiding is verder prima verlopen; wel jammer dat de tegels pas later geleverd konden worden maar daar is gelukkig goed over gecommuniceerd. We zijn erg tevreden over het aanlegteam (Theo en Joris). Zij hebben keurig gewerkt en goed meegedacht over de verlichting. Daardoor zijn we toch weer op andere ideeen gekomen. Binnen zijn de trappen afgeplakt en al het materiaal is buitenom aangevoerd; zo hadden we weinig rommel in huis. Kortom: we zijn blij met onze keuze voor dit bedrijf.
Willy Knijf-van der Hoop
Op de offerte hebben we wel even op moeten wachten, maar het was een drukke periode in verband met Corona. De rest, zoals telefonisch contact, afhandeling etc. was naar tevredenheid. Het plaatsen...Op de offerte hebben we wel even op moeten wachten, maar het was een drukke periode in verband met Corona. De rest, zoals telefonisch contact, afhandeling etc. was naar tevredenheid. Het plaatsen van de tegels op het dakterras is zeer vakkundig gedaan door het aanlegteam. Wij hadden wat hobbels door de dakbedekking en dit is allemaal heel goed weggewerkt. Het ligt helemaal strak en wij zijn zeer tevreden.
Gertjan en Jolanda Dijkgraaf
Vakwerk, goed meedenken in oplossingen, mooie materialen en correcte planning/organisatie. Tegellegger is een echte vakman en heeft oog voor de klant. En....men komt de afspraken na.