Hoe waardeert u onze deskundigheid?
Wat vindt u van ons assortiment?
Hoe waardeert u onze service?
Hoe waardeert u de geleverde kwaliteit?
9.6/10

Jan Willem

Vanaf het moment dat we in Woudenberg zijn geweest voor advies tot aan het plaatsen van de balkontegels was als een klein feestje. We kregen vanaf het begin het gevoel dat we hier op de juiste plek... Vanaf het moment dat we in Woudenberg zijn geweest voor advies tot aan het plaatsen van de balkontegels was als een klein feestje. We kregen vanaf het begin het gevoel dat we hier op de juiste plek waren beland. Theo en Joris hebben bij ons het balkon voorzien van prachtige tegels waar we tot op de dag van vandaag geen moment spijt van hebben.

Voordat ze begonnen met leggen werden er eerst keurig stuclopers gelegd om de vloer niet te beschadigen van ons nieuwe appartement. Na afloop werd alles weer netjes aangeveegd en schoongemaakt.

Theo en Joris zijn echte professionals met een gezonde dosis humor en uitermate oplossingsgericht.

Jongens, mochten jullie weer in de buurt zijn dan staat de koffie klaar!! ?

Groet JW & Rinske

Fam. Van Hunnik

Vandaag ons balkon volledig vernieuwd. Heel erg mooi en blij mee.
Vandaag ons balkon volledig vernieuwd. Heel erg mooi en blij mee.
Door Klaas en Marcel is een fantastisch mooie nieuwe houtstructuur vloer gelegd. Sluiting prima aan op de vloer in ons appartement.
Prima vakmensen.

G. van Mourik

Ons eerste contact was erg prettig en goed. We kregen goed advies over de te gebruiken tegels. Vervolgens zijn we zeer tevreden over het verdere verloop en nog meer over de werkwijze van Klaas... Ons eerste contact was erg prettig en goed. We kregen goed advies over de te gebruiken tegels. Vervolgens zijn we zeer tevreden over het verdere verloop en nog meer over de werkwijze van Klaas (aanlegteam).

fam. Bos

Uitstekend geholpen door de adviseurs. Dat zelfde geldt voor het aanlegteam. Deskundige mensen. Het terras is geheel naar tevredenheid gelegd.

Daphny Verzijl

Top kwaliteit en service! Wij zijn zeer verrast door het vakmanschap wat hier wordt geleverd. In het verkoopproces wordt er goed meegedacht. Je krijgt een eerlijk advies met een goede... Top kwaliteit en service! Wij zijn zeer verrast door het vakmanschap wat hier wordt geleverd. In het verkoopproces wordt er goed meegedacht. Je krijgt een eerlijk advies met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij hadden nog twijfel over welke kleur het beste op ons balkon zou passen. Op de dag van inmeten werden keurig beide tegels meegenomen om zo een beslissing te kunnen maken. Tot slot, alle lof voor Klaas. Wij hebben een heel schuin aflopend balkon met hoogteverschillen en ik kan niet anders zeggen, dit is een vakman! Het eindresultaat is fantastisch!!! Wij zijn dan ook zeer tevreden klanten en bevelen Exclusieve Dakterrassen zeer zeker aan.

Reactie Exclusieve Dakterrassen:

Beste Daphny, bedankt voor deze ontzettend mooie review! Hier doen we het voor, tevreden klanten. :) Heel veel plezier met uw dakterras! Groeten, team Exclusieve Dakterrassen.

W.H. Somer

Exclusieve dakterrassen heeft een ruime keuze aan vloertegels voor balkon/terras. De monteurs Theo en Joris hebben uitstekend werk geleverd en ook adviezen gegeven omtrent de aanleg. Wij zijn erg... Exclusieve dakterrassen heeft een ruime keuze aan vloertegels voor balkon/terras. De monteurs Theo en Joris hebben uitstekend werk geleverd en ook adviezen gegeven omtrent de aanleg. Wij zijn erg blij met het resultaat.

Fred van Koningsbrugge

Van begin tot het eind, werden wij verrast door het positieve meedenken van zowel de verkoper, als de planner en de man die uiteindelijk de tegels kwam zagen en leggen. Zij kwamen vaak met betere... Van begin tot het eind, werden wij verrast door het positieve meedenken van zowel de verkoper, als de planner en de man die uiteindelijk de tegels kwam zagen en leggen. Zij kwamen vaak met betere ideeën dan wijzelf hadden. Okay, het is niet goedkoop, maar het is wel prima kwaliteit en wij hebben hier nog jarenlang plezier van.

Reactie Exclusieve Dakterrassen:

Beste Fred, hartelijk bedankt voor deze mooie review en uw complimenten! We wensen u veel plezier toe met uw nieuwe dakterras. Groeten, team Exclusieve Dakterrassen.

F.J. van Hees

Zeer prettige ervaring zowel met de info, de aankoop, de plaatsing en de aftersales

Reactie Exclusieve Dakterrassen:

Beste heer/mevrouw van Hees, bedankt voor het delen van uw positieve ervaring met Exclusieve Dakterrassen. Wij wensen u heel veel plezier met uw dakterras! Groeten, team Exclusieve Dakterrassen.

R. Moonen

Uiterst tevreden!

Reactie Exclusieve Dakterrassen:

Beste Rinske, bedankt voor het delen van uw review. Fijn dat het naar tevredenheid gegaan is! Heel veel plezier ermee. Groet, team Exclusieve Dakterrassen