Zeer goede ervaring. Correcte ontvangst op het bedrijf, snel een offerte en verder afhandeling. Wij zijn tevreden met de nieuwe vloer, al hebben wij er nog geen gebruik van kunnen maken,...Zeer goede ervaring. Correcte ontvangst op het bedrijf, snel een offerte en verder afhandeling. Wij zijn tevreden met de nieuwe vloer, al hebben wij er nog geen gebruik van kunnen maken, vanwege het seizoen.
Wij hadden geen adviseur,gezien bij de buren,de jongens waren vriendelijk en netjes met werken en we zijn heel tevreden.
Fijn en goed contact c.q. advies met de adviseur gehad. Het aanlegteam was goed op elkaar ingespeeld, zeer slagvaardig en fijn in de omgang. Meer dan tevreden over het nieuwe terras.
Janina
We zijn bijzonder trots op en blij met ons prachtige dakterras. Het contact liep erg goed en de leggers waren zeer professioneel. Ze overlegden met ons en hadden de stenen er binnen no-time in...We zijn bijzonder trots op en blij met ons prachtige dakterras. Het contact liep erg goed en de leggers waren zeer professioneel. Ze overlegden met ons en hadden de stenen er binnen no-time in liggen. En echte metamorfose!
Ingrid
Perfectos!
M J Bot
Alle afspraken perfect nagekomen. Keurige medewerkers die (zo netjes als mogelijk) de werkzaamheden uitvoerden.
Marian Molenaar
Deze maand zijn onze galerijen met nieuwe tegels belegd, het is echt prachtig geworden!! Eerst een heel prettig en duidelijk gesprek met de adviseur. De mensen van het aanleg team hebben keihard en...Deze maand zijn onze galerijen met nieuwe tegels belegd, het is echt prachtig geworden!! Eerst een heel prettig en duidelijk gesprek met de adviseur. De mensen van het aanleg team hebben keihard en heel netjes gewerkt, een dikke 10!!!
Fam. Hendriks
Ons balkon is veel mooier geworden door de plaatsing van tegels. Het sluit nu perfect aan op de tegels van onze woonkamer. Het leggen ging voorspoedig, de klus is vakkundig geklaard. Wij zijn er...Ons balkon is veel mooier geworden door de plaatsing van tegels. Het sluit nu perfect aan op de tegels van onze woonkamer. Het leggen ging voorspoedig, de klus is vakkundig geklaard. Wij zijn er heel blij mee!!
Hans van Ophem
Wij zijn heel erg blij met ons nieuwe terras. Toen dit werd aangelegd was het beestenweer, maar daar hadden de heren die het terras aanlegden geen boodschap aan. Twee bikkels die gewoon doorwerkten...Wij zijn heel erg blij met ons nieuwe terras. Toen dit werd aangelegd was het beestenweer, maar daar hadden de heren die het terras aanlegden geen boodschap aan. Twee bikkels die gewoon doorwerkten en daarbij ook nog af en toe zongen. Super! Het resultaat mag er zijn. Heel erg tevreden!
Exclusieve Dakterrassen regelt alles voor je, van vergunning tot kraanwagen. Alles volgens afspraak. Het dakterras is zeer vakkundig aangelegd.