Hele goede service, het meedenken en het uiteindelijke resultaat is echt fantastisch.
Goede service, het terras werd eerst opgemeten en daarna op de afgesproken dag keurig gelegd. Het zijn erg mooi tegels en we zijn er heel tevreden over.
M. Feenstra
Tomas en Jonne hebben ons dakterras helemaal leeggehaald. Zij hebben ook de ruim 80 vierkante meter nieuw terras in drie dagen met geduld en precisie gelegd. De vele hoekjes zijn daarbij keurig...Tomas en Jonne hebben ons dakterras helemaal leeggehaald. Zij hebben ook de ruim 80 vierkante meter nieuw terras in drie dagen met geduld en precisie gelegd. De vele hoekjes zijn daarbij keurig uitgezaagd. Ook de verlichting is correct geplaatst, ondanks dat dit wat langer duurde dan gepland. Resultaat mag er zijn. Bedankt mannen!!!
Deskundig advies, prettig contact en goede service en uitvoering. Ik ben erg tevreden met mijn balkonvloer.
M Pieters
Prima vakmanschap! Alles van begin tot eind exact volgens afspraak uitgevoerd op de afgesproken tijd. Klasse!
Het installatieteam heeft de oude dakterrasplanken netjes verwijderd en de nieuwe bestrating aangebracht. Daarbij hebben ze met ons meegedacht en ook de meubels en planten weer netjes teruggezet. Ze...Het installatieteam heeft de oude dakterrasplanken netjes verwijderd en de nieuwe bestrating aangebracht. Daarbij hebben ze met ons meegedacht en ook de meubels en planten weer netjes teruggezet. Ze hebben voor zover mogelijk rommel in huis voorkomen. Wij zijn erg blij met de werkwijze en het resultaat.
J.P de Jager
Een goed advies de plaatsing ging ook perfect.
Sjef Haan
Na het initiële contact nette communicatie heen en weer. Afspraken nagekomen. Offerte duurde iets langer dan toegezegd, maar al met al een goed traject doorlopen.
Will Terpstra
Ik ben zeer tevreden. Tegels goed en vakkundig gelegd. Mannen een compliment gegeven. Ook netjes en schoon achtergelaten.
Blij met ons nieuwe dakterras. De mannen van exclusieve dakterrassen hebben een prachtig strak terras gelegd op onze eerste verdieping.