Als je TV een geluid geeft wat afwijkt met het gewone geluid is het eerste wat medewerkers vragen hoe oud het apparaat is . De TV is 2 jaar en 2 maanden dan komen ze niet om het “probleem”mogelijk...Als je TV een geluid geeft wat afwijkt met het gewone geluid is het eerste wat medewerkers vragen hoe oud het apparaat is . De TV is 2 jaar en 2 maanden dan komen ze niet om het “probleem”mogelijk op te lossen. Tevens duurt het een lange lange tijd voordat ze de telefoon opnemen. Mijn zaak is het niet/nooit meer
Dijkink
Lekker winkelen bij de lokale ondernemer
Vincent
Helaas een apparaat defect ontvangen, naar de lokale winkel gegaan met het apparaat en een filmpje van het niet functioneren. Wordt het apparaat ter reparatie aangeboden aan de leverancier en gaan...Helaas een apparaat defect ontvangen, naar de lokale winkel gegaan met het apparaat en een filmpje van het niet functioneren. Wordt het apparaat ter reparatie aangeboden aan de leverancier en gaan er weken overheen. Bij een dead om arrival wordt bij menig winkel direct voor een oplossing gezorgd door het apparaat te vervangen en de klant te ontzorgen. Helaas niet bij Expert. Service is niet van het niveau wat ik gewend ben.
Ik vind naar mijn idee teveel extra kosten zoals o.a. bezorgkosten en de kosten als ze met 2 mensen komen.
Heel goed geholpen door vriendelijke en kundige medewerkers.
Spreek goed door wat onder de aansluitingkosten valt.