Expert

De Groot

Wij hebben onze koel/vriescombinatie en een radio bij Expert gekocht omdat het een fijne zaak is en je word heel vriendelijk door het personeel geholpen.
Echt een aanrader om daar eens binnen...
Echt een aanrader om daar eens binnen te lopen als je wat nieuws moet hebben.
" DE KEUZE IS REUZE "

Zeer goede service en advies - snelle en zorgvuldige bezorging.

Uitstekend geholpen met het uitzoeken, leveren en plaatsen van een nieuwe wasmachine. Daarnaast bij het plaatsen voorzien van advies omtrent gebruik en schoonmaak.

Service en bekwaamheid staan op een hoog peil en zorgen voor kwaliteit in alle opzichten

Kluinhaar

Deskundig en zeer klantgericht personeel, winkel voorzien van een ruim assortiment

Tijdens het aankopen van mijn product in de winkel ben ik uitstekend geholpen en geadviseerd door een winkel medewerker. Ik heb ervoor gekozen mijn wasmachine te laten thuisbezorgen en installeren.... Tijdens het aankopen van mijn product in de winkel ben ik uitstekend geholpen en geadviseerd door een winkel medewerker. Ik heb ervoor gekozen mijn wasmachine te laten thuisbezorgen en installeren. De bezorger was echter heel negatief en heeft allerlei dingen in mijn pas gekochte huis afgekraakt. Van de combimagnetron in de keuken tot of ik wel dubbel glas had, alles werd aan een inspectie onderworpen en werd een ongezouten mening over gegeven. Niet iets waar ik op zit te wachten als ik een wasmachine laat bezorgen en installeren. Verder stond de wasmachine volgens meneer niet op een goede plek en zou hij binnen een jaar kapot gaan en veel herrie gaan maken tijdens het gebruik. Iets waar ik nog geen last van heb gehad in de tijd dat ik hem nu gebruik. Al met al dus niet een hele goede ervaring gehad met de bezorgen/installateur, maar uitstekende service in de winkel.