We zijn uitstekend geholpen Door onze eigen toedoen was er vertraging van de bezorging We kwamen een week zonder vriescombinatie te zitten maar dit werd keurig opgelost Er werd...We zijn uitstekend geholpen Door onze eigen toedoen was er vertraging van de bezorging We kwamen een week zonder vriescombinatie te zitten maar dit werd keurig opgelost Er werd een zolang een andere gebracht Top expert
Jepma
Zeer goede ervaring kan het aan bevelen
Mijn ervaring bij de winkel was zeer positief. De medewerker was erg behulpzaam en deskundig, en hielp me bij het vinden van precies wat ik nodig had. De producten waren van goede kwaliteit en het...Mijn ervaring bij de winkel was zeer positief. De medewerker was erg behulpzaam en deskundig, en hielp me bij het vinden van precies wat ik nodig had. De producten waren van goede kwaliteit en het bezorgmoment werd keurig nagekomen zoals afgesproken. Al met al, ben ik zeer tevreden over mijn ervaring en zou ik deze winkel zeker aanraden aan anderen.
Zeer goed te spreken over de service
Netjes geleverd
Idzenga
Goede uitleg in winkel en netjes bezorging thuis .
Heb goede ervaring met Expert Heerenveen
Prima en aanbevelingswaardig winkelketen.
Romkes
Goed geholpen in de winkel inzake het te kopen product.
Advies in de winkel leidt vaak tot een andere afweging bij aankoop. Daarom is het fijn om een fysieke winkel in je eigen woonplaats te hebben.