Medewerkers van Expert hebben grote kennis van hun producten. Bij Expert belenen ze ook een goede service. De Klant is bij Expert een gewaardeerde Klanten en geen nummertje.
Prima winkel.
Reef
Ik ben al bijna 30 jaar klant bij Expert. wij zullen niet snel een ander bedrijf vinden,die zo behulpzaam is
Kundig en vriendelijk personeel. Duidelijke afspraken, heldere communicatie, goede service. Behulpzaam; bij een vraag zoeken ze het voor je uit. Heel blij met Expert Diepenveen.
Vakkundig en goed advies. Prijs in verhouding met anderen goed. Prettige medewerker voor inmeten en montage. Expert Diepenveen is een fijn alternatief in de omgeving nu andere...Vakkundig en goed advies. Prijs in verhouding met anderen goed. Prettige medewerker voor inmeten en montage. Expert Diepenveen is een fijn alternatief in de omgeving nu andere concurrenten zijn verdwenen. Algehele beoordeling , zeer goed
Geweldige service, gebeld, besteld en toen het binnen was opgehaald en betaald.
Ten Pas
Zeer fijn en professioneel geholpen bij het uitkiezen van een tv. Ik zou deze winkel zeker aanbevelen!
Mijn vriezer had het begeven. Gebeld met Expert Diepenveen, die me per mail enkele vervangende exemplaren hebben gestuurd. Na mijn keuze was hij er binnen 2 weken. De monteur heeft hem ingebouwd en...Mijn vriezer had het begeven. Gebeld met Expert Diepenveen, die me per mail enkele vervangende exemplaren hebben gestuurd. Na mijn keuze was hij er binnen 2 weken. De monteur heeft hem ingebouwd en de oude afgevoerd. Heeft me ook nog geholpen met een Chromecast. Heel fijn.
Duidelijke uitleg waarom het één wel en het andere minder.