Als je wat wil kopen gaan naar expert kwaliteit en garantie is hoog in het vaandel en je wordt geholpen door vriendelijke vakkennis medewerker geholpen.
Het ging om levering van een vaatwasser + inbouw. Dit gebeurde zeer klantvriendelijk en deskundig, ondanks een tegenvaller bij de installatie. Hierover werd ik keurig geïnformeerd en er werd prima...Het ging om levering van een vaatwasser + inbouw. Dit gebeurde zeer klantvriendelijk en deskundig, ondanks een tegenvaller bij de installatie. Hierover werd ik keurig geïnformeerd en er werd prima meegedacht over mogelijke oplossingen.
Bos
Dit wil ik jullie niet aandoen.
Ormel
Wilde beter/sterker wifi-netwerk thuis. Kreeg in de winkel ondanks drukte prima advies, kon aankopen deels meenemen en afspraak maken voor installatie thuis op korte termijn (1 week). Afspraak werd...Wilde beter/sterker wifi-netwerk thuis. Kreeg in de winkel ondanks drukte prima advies, kon aankopen deels meenemen en afspraak maken voor installatie thuis op korte termijn (1 week). Afspraak werd nagekomen en installateur was behalve een 'Expert' ook erg prettig qua contact. Tot nog toe veel beter wifi-network, nodog voor intensief thuiswerken in corona-tijd. Het mag we iets kosten (meer dan ik had verwacht) maar dan heb je ook wat.
Burger
Zeer goede service, zeer goed geholpen.
Nvt
Mijn 0ral b tandenborstel werkt als de brandweer. Echt een aanrader!
Telefonisch goed geholpen,goed op tijd gebracht zoals was afgesproken,instaleren prima gedaan en goede raad aangenomen.
Van Gelder
Bij Expert de Graaf zijn wij met vaatwasser, tv en upgrade van onze muziekinstallatie zeer goed geholpen. De vaarwasser is reeds ingebouwd en dat was een pittig klusje maar keurig en met vakkundig...Bij Expert de Graaf zijn wij met vaatwasser, tv en upgrade van onze muziekinstallatie zeer goed geholpen. De vaarwasser is reeds ingebouwd en dat was een pittig klusje maar keurig en met vakkundig oog gefixt. De TV en muziekapparatuur volgen nog maar alle vertrouwen in deze zaak. Hier word je nog gezien en gehoord!