Misschien hebben andere klanten een betere ervaring. Expert staat toch bekend om zijn goede service. Helaas hebben wij dat niet zo ervaren.
Van Den Kommer
Ik stond al een minuut of 10 voor een vitrine de dect-phones te bestuderen, zonder opgemerkt te worden. Toen ik mijn keuze min of meer had bepaald, ben ik naar de toonbank gegaan. Na enige tijd is...Ik stond al een minuut of 10 voor een vitrine de dect-phones te bestuderen, zonder opgemerkt te worden. Toen ik mijn keuze min of meer had bepaald, ben ik naar de toonbank gegaan. Na enige tijd is een verkoper meegelopen naar de vitrine en heb ik mijn keuze kenbaar gemaakt. Van de gevraagde toelichting werd ik nauwelijks wijzer. Ik ben bij mijn keuze gebleven en de koop verliep verder vlot, al was ik wel chagrijnig omdat ik de verwachte korting niet kreeg.
Hendriks
Onze ervaring met expert Castricum was verrassend goed ! 👍
Goed, ruim aanbod van grote tv's
Ik beveel deze zaak aan voor al uw witgoed en andere zaken
Expert is toch ons favoriete zaak !!
Alles is naar wens verlopen
Heb ik al gedaan
Duivenvoorden
Hele goede bediening. Zeer goede service.
Mooie winkel met breed assortiment en deskundig personeel, ben zeer goed geadviseerd en geholpen door eigenaar Danny de Graaf.