Zeer snelle levering. Er werd moeite gedaan om te kunnen bezorgen waardoor het er een dag later al was.
Fijne winkel, deskundig en behulpzame medewerkers
Goede service en goede producten.
Hooijboer
Heel goed
We wilden een kookplaat en amerikaanse koelkast kopen. We werden goed geïnformeerd over het product de prijs en de bezorging. Ook de levering van verliep zoals we hadden afgesproken. Goede service...We wilden een kookplaat en amerikaanse koelkast kopen. We werden goed geïnformeerd over het product de prijs en de bezorging. Ook de levering van verliep zoals we hadden afgesproken. Goede service , klantvriendelijk en goede prijs kwaliteit verhouding
Fijn bedrijf. goede service. goed geholpen.
Voorheen altijd uitstekende ervaring. Meedenken, pro actief handelen en kennis van zaken. Momenteel een reactieve houding, mogelijk door de drukte. Als je geduld hebt en een afwachtende houding geen...Voorheen altijd uitstekende ervaring. Meedenken, pro actief handelen en kennis van zaken. Momenteel een reactieve houding, mogelijk door de drukte. Als je geduld hebt en een afwachtende houding geen probleem vindt dan blijft het een prima keus.