Prettige winkel, in onze woonplaats ook makkelijk, deskundig personeel.
Je moet wel weten wat je wilt en geduld hebben. Personeel is aanwezig maar lijken bang je te moeten helpen. Mooie producten maar vriendelijkheid is ver te zoeken.
JSand
Degenen die de wasmachine brachten waren zeer behulpzaam. Later bleek het display niet te werken. Gebeld hierover naar Expert in Dronten. Degene die mij te woord stond was echt niet...Degenen die de wasmachine brachten waren zeer behulpzaam. Later bleek het display niet te werken. Gebeld hierover naar Expert in Dronten. Degene die mij te woord stond was echt niet klantvriendelijk. Na aandringen plande hij een bezoek door degene die hem had geïnstalleerd. Ontdekte gelijk het mankement en een dag daarna belde hij onmiddellijk dat hij de servicedienst van Bosch had gebeld. Display werd vernieuwd en de de machine werkt nu perfect.
Geers
De service en het advies is zeer goed. Vriendelijk personeel en weten waar ze over praten
Stichting Buiten Dronten
Goed persoonlijk advies! Snelle levering!
Snoeijer-wezenberg
Goede service en voorlichting en vriendelijk personeel
Kolk & Lorist Acc. Vof
Gewoon topwinkel. Snelle en goede service. Vooral van essentiële apparaten. Voelen dat goed aan.