Wij gingen in onze vorige woonplaats ook altijd naar Expert. Nu na de verhuizing opnieuw zaken gedaan met Expert. Zeer tevreden omdat de service en het plaatsen van het gekochte witgoed vakkundig...Wij gingen in onze vorige woonplaats ook altijd naar Expert. Nu na de verhuizing opnieuw zaken gedaan met Expert. Zeer tevreden omdat de service en het plaatsen van het gekochte witgoed vakkundig gedaan is.
Wegman
Nieuw huishoudelijk apparatuur gekocht bij Expert Harderwijk. Fijne winkel om te kopen, hulp als je het net een tikkeltje anders wil, bv in een koel vriescombi ipv 3 laden 4...Nieuw huishoudelijk apparatuur gekocht bij Expert Harderwijk. Fijne winkel om te kopen, hulp als je het net een tikkeltje anders wil, bv in een koel vriescombi ipv 3 laden 4 laden in een bepaalde kleur. Fijn personeel die weet wat je bedoeld en meedenkt. Dus wat ons betreft een aanbeveling.
Gharib Mombeyni
Top winkel
Goede service en medewerkers die heel kundig zijn👍🏻
Prima assortiment
Krouwel
Je wordt heel goed geadviseerd, correcte en service gerichte medewerkers
Van den Berg
Goed meedenken over keuze , fijn geholpen!
Storimans
Gebruikersvriendelijk
Fijn bedrijf! Komen afspraak na en geven een goede service