Expert

Admiraal

Medewerkers nemen rustig en uitgebreid de tijd om (vrijblijvend) te informeren, uit te leggen en/of te ondersteunen, van oriëntatie/aankoop in vestiging Castricum tot aan installatie van de... Medewerkers nemen rustig en uitgebreid de tijd om (vrijblijvend) te informeren, uit te leggen en/of te ondersteunen, van oriëntatie/aankoop in vestiging Castricum tot aan installatie van de uiteindelijke aankoop in huis. In deze tijden, zeker voor ouderen en digibeten een vertrouwd en veilig adres!

Prima service bij Expert Castricum! Online besteld en betaald en dezelfde dag door Expert medewerker zelf bij mij thuis afgeleverd, geweldig!!!

Huisman

Super service, eerste vaatwasser wilde niet goed genoeg passen , monteur was daar niet tevreden over en is tweedagen later met een andere machine gekomen welke perfect was, top👍

Uitstekend set van boxen. Goed geluidskwaliteit en eenvoudige installatie. Zeer vriendelijk en deskundig geholpen in de winkel in Castricum. Een aanrader.

Als ik een artikel nodig heb koop ik het bij Expert.

Dam

Blijf gezond van lijf en leden bij expert kan je het beleven.

Moes

Ik heb slechte ervaring met de afhandeling.Er word veel beloofd maar niets ondernomen.