Bij diverse winkels geweest maar nergens zo goed geholpen. De prijs was niet hoger dan concurrenten met fysieke winkels en alles maar echt alles is beter. Natuurlijk praat ik over Expert De Graaf in...Bij diverse winkels geweest maar nergens zo goed geholpen. De prijs was niet hoger dan concurrenten met fysieke winkels en alles maar echt alles is beter. Natuurlijk praat ik over Expert De Graaf in Castricum, maar ik neem aan dat deze standars overal aanwezig zijn.
Zoontjes
Bij Expert moet je zijn voor koopjes kwaliteit en service.
Koning
Expert is een prima winkel. Vriendelijk en deskundig personeel. Goede service. Geef mij maar een goede winkel, dan on-line spullen te kopen.
Dam
De keuze hadden wij al bepaald
Niet van toepassing
Bij Expert de Graaf in Castricum krijg je altijd een degelijk en eerlijk advies.
Bartels
Het voordeel om dicht bij te kopen in de winkel is altijd beter als via internet, prijs verschil is te verwaarlozen, maar als je problemen heb kan je onmiddellijk in de winkel terecht
Lammeree
Een Buurtgebonden winkel, waar het deskundig en vriendelijk personeel geduldig en behulpzaam voor u klaar staat.
Himst
Het is misschien iets duurder maar de service is kundig en perfect