Kopen altijd bij Expert in Uithuizen. De medewerkers hebben aandacht voor de klant, zijn meestal kundig en bieden alternatieven. Ook waarderen wij het contact met service-afdeling mbt het maken van...Kopen altijd bij Expert in Uithuizen. De medewerkers hebben aandacht voor de klant, zijn meestal kundig en bieden alternatieven. Ook waarderen wij het contact met service-afdeling mbt het maken van afspraken over bijv. tijdstip van bezorging en/of een wijziging daarin. De bezorgers verdienen eveneens onze complimenten. Zijn voorkomend, zijn pas tevreden als alles goed staat en draait én laten geen rotzooi achter. Kortom: toppie!!
Rendering
Kwaliteit geleverd op alle voor mij belangrijke punten!
Dost
Zeer aanbevolen, goede prijs , goede levering , uitleg en vriendelijk personeel
Geen opmerking
Alles wat ik er weg heb in iedergeval een wasmachine , droger bevalt prima en ze waren klantvriendelijk
Bouman
Misschien ook wat van de goedkopere merken en modellen in de winkel zodat je ze kan bekijken en zien wat je koopt
wijkstra
Telefonisch besteld goed geholpen product klaar gezet en gecontroleerd en geholpen met inladen
Zeer tevreden, prima winkel
Uitstekende service en kwaliteit. Vriendelijke en behulpzaam personeel