Goede voorlichting en prima service geleverde apparatuur.
De Groot
Als je vanaf begin jaren '90 bij Expert Hillegom klant bent, dat zegt meer dan woorden.
Van Oudenaaren
Ik zag op de site precies de AEG wasmachine die ik wilde ter vervanging van de oude.
Ik heb al verschillende producten bij Expert Hillegom gekocht en laten aansluiten. Goed advies bij verkoop en goede monteurs. Vriendelijk vakkundig personeel
AEG afwasmachine, energiezuinig, handige indeling. Uitstekende service van Expert Hillegom
De Feijter
Prima voorlichting en hulp bij het oplossen van problemen. Goede aandacht van verkoper. Ruime keus van artikelen. Vlotte afhandeling en berichtgeving via de mail. De aflevering en plaatsing van de...Prima voorlichting en hulp bij het oplossen van problemen. Goede aandacht van verkoper. Ruime keus van artikelen. Vlotte afhandeling en berichtgeving via de mail. De aflevering en plaatsing van de apparatuur werd verricht door uiterst deskundig en vriendelijk personeel, die op de afgesproken tijd arriveerden! Kortom: super geslaagd!