Vriendelijke mensen en goede service, ben heel tevreden.
Wel goed alleen vond ik jammer dat jullie de koelkast niet in de keuken heb gezet de koelkast is erg zwaar vond ik jammer dat je daarvoor ook moetbetalen
Dirk Slijkhuis
Via internet bestellen en leveren via DHL is een ramp !!! Meerdere bestellingen gedaan. Gewacht op bestelling. Bezorger geeft tot twee keer aan NIET THUIS. (terwijl wij zaten te wachten) Nu ophalen...Via internet bestellen en leveren via DHL is een ramp !!! Meerdere bestellingen gedaan. Gewacht op bestelling. Bezorger geeft tot twee keer aan NIET THUIS. (terwijl wij zaten te wachten) Nu ophalen bij servicepunt. DHL staat op internet als waardering ruim 90% een EEN. Dat is dus terecht zo !!!
Waar voor je geld en een zeer goeg app.
De Heer
Fijne winkel. Goed personeel. Vriendelijk personeel. Koop altijd mijn aankopen bij ze
Super behulpzaam en beleeft.
Loeve
Koop bij Expert Daar wordt je blij van
Van Vuren
Super bedrijf Alles goed Telefonisch wel slecht te bereiken
Peterse
Rrima product, had alleen graag gezien dat de verpakking eraf was gehaald, eindgebruiker is namelijk 85 en in een bejaardenhuis