Wanneer je een nieuwe TV , wasmachine of ander apparaat nodig hebt, kijk altijd eerst bij Expert-Beenen , Gorredijk. Daar wordt je altijd uitstekend geholpen en met een super service waardoor je...Wanneer je een nieuwe TV , wasmachine of ander apparaat nodig hebt, kijk altijd eerst bij Expert-Beenen , Gorredijk. Daar wordt je altijd uitstekend geholpen en met een super service waardoor je altijd daar kunt slagen. Ze staan altijd voor je klaar.En niet onbelangrijk, de prijzen zijn altijd scherp!
Hougee
Goede service en klantvriendelijkheid ondanks de corona maatregelen. wordt elke keer goed geholpen, al onze apparaten komen hier weg.
Van der Wal
Altijd prima service. Ze kunnen bijna alles bestellen als het er niet is, maar meestal is het voorradig.
Flonk
Wij wonen nu drie jaar in gorredijk en hebben altijd zaken gedaan met expert . Altijd tot volle tevredenheid.
Geelmuijden
Wij kopen al heel lang graag bij Expert, ook na de verhuizingen. Alles is altijd keurig op orde. Eerst gingen we naar de winkel en ook daar was er prima service met advies op maat. Nu met de corona...Wij kopen al heel lang graag bij Expert, ook na de verhuizingen. Alles is altijd keurig op orde. Eerst gingen we naar de winkel en ook daar was er prima service met advies op maat. Nu met de corona problemen, hebben we op internet een diepvriezer uitgezocht en bij een winkel van Expert geinformeerd of ze die ook hadden. En ja hij was er, de enige die in voorraad was! 's Morgens om 9 uur gebeld en om 17 u. stond hij al te draaien bij ons thuis! perfect!
Timmermans
Goede hulp en vriendelijk.
Hanbo
De winkel in de buurt ze weten wie ik ben en daardoor wordt ik uitstekend geholpen.
Daar wil ik ze voor behoeden, zo ben ik ook wel.
Porte
Heel prettig geholpen in de winkel en de bezorger/installateur was prima