Kom al jaren bij deze Expert Winkel , waardeer de deskundigheid en betrokkenheid van de medewerkers . Voel me altijd goed geholpen.
Weidgraaf
Expert Nieuwe Ebbingestraat is een winkel met verkopers/adviseurs waar geen andere witgoed/electrowinkel tegenop kan. Wat een kennis/service en wat een toewijding voor de klant. Overigens voel je je...Expert Nieuwe Ebbingestraat is een winkel met verkopers/adviseurs waar geen andere witgoed/electrowinkel tegenop kan. Wat een kennis/service en wat een toewijding voor de klant. Overigens voel je je daar geen klant maar gast. Expert Nw Ebbingestraat 1 woord samengevat: topzaak !!
Harkema
Leuke winkel en leuke kundige medewerkers.
Van de Berg
Soepel inspelen op mijn wensen.
Ben al jaren vaste klant van Expert in Groningen . Kijk eerst altijd even op de website en voor evt. meer informatie bel ik dan even naar de zaak en bestel het artikel daar dan. !...Ben al jaren vaste klant van Expert in Groningen . Kijk eerst altijd even op de website en voor evt. meer informatie bel ik dan even naar de zaak en bestel het artikel daar dan. ! Gemakkelijker kan je het toch niet krijgen........
Vos En Partners
Zeker aan te bevelen. Prima service
Altijd prima kwaliteit en service
Goede service
Zeer tevreden klant
Expert GRONINGEN een super winkel. Behulpzame medewerkers en monteurs. Denken mee. Goede service. Mannen, dankjewel, een tevreden klant. Tot de volgende keer.