Vraag het zoal ik bij de vakman en de betreffende persoon weet veel meer dan menigeen denkt.!!!
Kromhout Van Der Meer
Bij Wisker in IJmuiden krijg je een goed advies, met duidelijke afspraken over het geleverde product. En wat zo mooi is, zij komen hun afspraken ook na, iets wat bijna niet meer voorkomt. Half...Bij Wisker in IJmuiden krijg je een goed advies, met duidelijke afspraken over het geleverde product. En wat zo mooi is, zij komen hun afspraken ook na, iets wat bijna niet meer voorkomt. Half tien bezorgen is dan ook half tien! Mijn volgende apparaat komt weer bij Wisker vandaan.
Vooral expert in Ijmuiden wil ik van harte aanbevelen, fijne medewerkers die je met raad en daad te woord staan!
Deursen
Prima winkelpersoneel over de uitleg van het product en super goed technisch personeel wat betreft het installeren en aansluiten van de vaatwasser.
Van der geest
Nieuwe tv gekocht prima service . Top winkel in IJmuiden
Kuperus
Deskundig advies, er wordt tijd voor je genomen om alles goed door te nemen
Van Leeuwen
Goed, prima, al vele jaren klant bij Expert IJmuiden
Van Der Burg
Fijne verkoper en winkel om je producten te kopen.
Hovenkamp
Naar de winkel gaan en niet oneline
Schreuders
Zeer betrouwbare zaak met uitstekende service met medewerkers die weten waar ze overpraten.