Expert

Lutz

Klantvriendelijk. Deskundig. Goed geprijsd.Qledtoestel netjes afgeleverd en geïnstalleerd. Monteurs gaven goede instructie. Monteur heeft ook nog tips gegeven voor de bereikbaarheid van mijn datradio.

Boogaard

Goed advies in keuzetraject vaatwasser. Leveringsprobleem voor onze eerste keuze, er werd daarom aangegeven welk vergelijkbaar apparaat op voorraad was en dus snel geleverd en ingebouwd kon worden.

Deibert

Prima zaak om wat te kopen heel vriendelijk personeel.

Langerak

Wij zijn al jaren klant bij Expert Bodegraven. Ze doen wat ze beloven, de service is prima en de kwaliteit van de producten uitstekend. Of het gaat om een televisie, wasmachine, koffiezetapparaat of... Wij zijn al jaren klant bij Expert Bodegraven. Ze doen wat ze beloven, de service is prima en de kwaliteit van de producten uitstekend. Of het gaat om een televisie, wasmachine, koffiezetapparaat of media-apparatuur, wij hebben geen klachten, of ze worden snel opgelost.

Als u niet in Bodegraven woont heeft u pech want daar zit namelijk het beste Expert filiaal. Top voorlichting, afwikkeling van de bestelling (een wasdroger) en de aflevering. Een 10 krijgen ze van... Als u niet in Bodegraven woont heeft u pech want daar zit namelijk het beste Expert filiaal. Top voorlichting, afwikkeling van de bestelling (een wasdroger) en de aflevering. Een 10 krijgen ze van mij.