De verkoper heeft ons telefonisch prima van informatie voorzien en de levering volgens afspraak! Voor dit product zeer tevreden. :-) Vooral zo doorgaan!
Witsenboer Advies
Expert Groningen is een top bedrijf met een zeer goede service!
Op aantal verbeterpuntjes na zal ik expert zeker aanbevelen
Poldervaart
Zeer snelle en accurate levering.
Veenstra
Top service!! Top kwaliteit!! En zeer klantvriendelijk!!
Zuidema
Echt een aanrader. Goeder service en personeel weet waar ze het over hebben
Nieuwe wasmachine laten leveren keurig op de geplande datum en tijd netjes geïnstalleerd , oude mee retour koop je een product van Bosch kun je vaak extra garantie krijgenNieuwe wasmachine laten leveren keurig op de geplande datum en tijd netjes geïnstalleerd , oude mee retour koop je een product van Bosch kun je vaak extra garantie krijgen moet je wel binnen twee maanden na aankoop je product registreren zijn de kleine lettertjes in de folder , wel belangrijk
Expert hanteert scherpe prijzen. Er werken vriendelijke mensen en afspraken worden nagekomen.
Deskundig geïnformeerd in de winkel. Installatie thuis...de klant kan beter een vragenlijstje hebben opdat er minder vragen blijven.
Topservice door Brian van Expert Nieuwe Ebbingestraat Groningen. Een webshop bestelling voldeed niet aan de verwachtingen. Met zijn hulp uiteindelijk een vervangend artikel mogen uitzoeken. Super!