Voor tv, voor audio, voor tablets. Ja,eigenlijk voor alles kunnen wij goed terecht bij expert. Je wordt daar vriendelijk en deskundig geholpen.
Goede service, persoonlijke aandacht en kennis van zaken
Samen met de bediening oplossing bedacht voor een oude man die een klein koelkastje nodig had
Heersema
Goede en klantvriendelijke service. Medewerkers in de winkel herkennen hun klanten en zijn altijd bereidt om hulp en service te bieden. Ben al een aantal jaar klant bij hun - mede op advies van mijn...Goede en klantvriendelijke service. Medewerkers in de winkel herkennen hun klanten en zijn altijd bereidt om hulp en service te bieden. Ben al een aantal jaar klant bij hun - mede op advies van mijn grootvader - en ga graag naar hun terug voor advies of aankoop van elektrisch apparatuur.
Zeer klantgericht. Je wordt vlot geholpen en het personeel is deskundig. Ook het laten bezorgen en installeren van producten gaat altijd goed. Als er onverhoopt problemen zijn doen ze echt hun best...Zeer klantgericht. Je wordt vlot geholpen en het personeel is deskundig. Ook het laten bezorgen en installeren van producten gaat altijd goed. Als er onverhoopt problemen zijn doen ze echt hun best om het op te lossen.
Moorlag
Goede service.Snelle levering.Aardig personeel.
Meijering
Zeer goede ervaring,goeie kwaliteit en aervice
Danhof
Expert ebbingestraat groningen is een top winkel met top personeel die weet waar ze het over hebben en met de klant mee denkt.
Al jaren onze vaste leverancier voor aankopen voor derden met vastgoed. Prime service, vriendelijke medewerkers, snel contact. Prijs misschien niet altijd de voordeligste, maar dat wordt goedgemaakt...Al jaren onze vaste leverancier voor aankopen voor derden met vastgoed. Prime service, vriendelijke medewerkers, snel contact. Prijs misschien niet altijd de voordeligste, maar dat wordt goedgemaakt door ontzorging en kwaliteitsproducten .
Becker
Ik heb goede ervaringen met Ypey Expert Groningen. Ze zijn deskundig, betrouwbaar en hebben een goede service!