Expert

Boer - Ameling

Prachtig scheerapparaat! Het werkt heel goed en jullie advies en hulp is fantastisch!

Zeer goede zaak onder leiding van een goede eigenaar Dhr Egbert Geerts

De Groote

Top winkel in Beilen zeer vriendelijk personeel

Deze manier van werken vind je niet op internet

Hidding

Radio helemaal ingeregeld
Verkoper had alle tijd,geweldig!!!

Hesselink

April 2022 radio/cd speler gekocht. Tot drie maal toe problemen mee. Laatste keer apparaat teruggenomen en volledige aankoopprijs in mindering gebracht op nieuw toestel van ander merk. Uitstekende... April 2022 radio/cd speler gekocht. Tot drie maal toe problemen mee. Laatste keer apparaat teruggenomen en volledige aankoopprijs in mindering gebracht op nieuw toestel van ander merk. Uitstekende service dus.

Bruggink

Prima zaak, nette medewerkers, leveringen op tijd, etc, etc. Kortom: prima. Beveel de zaak zeker aan.

T. Dunning

De service is niet meer wat het geweest is. We komen hier al 40 jaar maar nu nier meer. We hadden een nieuwe tv gekocht en die werd de volgende dag geïnstalleerd maar er ontbrak nog een kabeltje. Na... De service is niet meer wat het geweest is. We komen hier al 40 jaar maar nu nier meer. We hadden een nieuwe tv gekocht en die werd de volgende dag geïnstalleerd maar er ontbrak nog een kabeltje. Na twee maanden kwamen ze die alsnog aansluiten. Vervolgens kregen we daar een nota voor van € 32.00. Wij dachten dat dat incl. was maar dus niet. Wij hebben gebeld met de zaak en ze vertelden dat dit er normaal niet bij zat. Beetje vreemd maar erg jammer. Nu gaan we maar op zoek naar een andere zaak.