Onze televisie van 3 maanden oud ging kapot door blikseminslag. De medewerker van Expert gaf ons advies, belde de verzekering en met 5 dagen hadden wij een nieuwe televisie die gelijk goed was...Onze televisie van 3 maanden oud ging kapot door blikseminslag. De medewerker van Expert gaf ons advies, belde de verzekering en met 5 dagen hadden wij een nieuwe televisie die gelijk goed was aangesloten en ingesteld. Olga Maarleveld
Al jaren komen we bij Expert Harderwijk. Prima service, goede advisering en snelle levering.
Wijnholds
Na een goed advies, is de vaatwasser op het afgesproken moment geleverd en zeer correct ingebouwd. Prettig geholpen.
Expert Harderwijk is eerlijk in aanbevelingen.
Baartse
Goed geadviseerd en goede service. Uitleg duidelijk
Goeie TV en soundbar gekocht. Goed advies gekregen. Prima thuisbioscoop.
Van der Heide
Maximale hulp en mee denken bij het plaatsen van het artikel ging hier om grote koelvriescombinatie
Lisette
Waterkoker van mijn schoonvader al kapot na 1,5 week. Hij heeft 4 maanden moeten wachten op een nieuw kalkfilter. Kreeg het verwijt dat hij niet op tijd had ontkalkt...apparaat was nog geen twee...Waterkoker van mijn schoonvader al kapot na 1,5 week. Hij heeft 4 maanden moeten wachten op een nieuw kalkfilter. Kreeg het verwijt dat hij niet op tijd had ontkalkt...apparaat was nog geen twee weken in gebruik. Jammer dat dit niet sneller opgelost kon worden. Niet erg klantvriendelijk!