We werden vakkundig en prettig geholpen. Alle tijd voor uitleg.
Verhaag
Altijd goed geholpen,en prima service,ben zeer tevreden.
Van Regteren
Kom al jaren bij Expert, fijne winkel goede adviezen
Roeffen
55oled935/12: na ca 4 uur kijken moet het oled display vernieuwd worden voor betere beeld kwaliteit. Dit duurt 10 min en dus kun je de film niet verder kijken. Je kunt het ook uitstellen maar je...55oled935/12: na ca 4 uur kijken moet het oled display vernieuwd worden voor betere beeld kwaliteit. Dit duurt 10 min en dus kun je de film niet verder kijken. Je kunt het ook uitstellen maar je krijgt dan nog een paar keer deze melding in het scherm. Het geluid is normaal blikkerig behalve als je de persoonlijke instellingen aanpast. De echte bastonen hoor je echter niet.
Koffiezetapparaat werd beschadigd afgeleverd. Veel vroeger dan beloofd: zou uit Duitsland komen, maar leek niet zo te zijn. Personeelslid vroeg of ik dat persoonlijk terug wilde brengen. Was lastig,...Koffiezetapparaat werd beschadigd afgeleverd. Veel vroeger dan beloofd: zou uit Duitsland komen, maar leek niet zo te zijn. Personeelslid vroeg of ik dat persoonlijk terug wilde brengen. Was lastig, maar er bleek geen andere oplossing te zijn (?). Filiaalmanager gaf twee mogelijkheden a) wachten op nieuw apparaat (b) korting op beschadigde apparaat (moest eerst met leverancier overlegd worden).
Erg netjes en vriendelijk geholpen. Zeer klantvriendelijke service!
Wij zijn in de winkel, op afspraak vanwege corona, deskundig en vriendelijk geholpen. Alles is netjes geinstalleerd door vriendelijke medewerkers.
Aankoop zeer goed
Fijn team. Goede service en nog aandacht voor de klant. Ze zijn deskundig en weten wat ze verkopen.