Expert

Binnendijk

Ik ben heel blij met zakloze stofzuiger van AEG zaten nog allerlei accesoires bij en het geluid is lekker zacht en de stofzuiger zuigtabletten heel goed en is ook lekker licht!!Groot verschil met... Ik ben heel blij met zakloze stofzuiger van AEG zaten nog allerlei accesoires bij en het geluid is lekker zacht en de stofzuiger zuigtabletten heel goed en is ook lekker licht!!Groot verschil met wat ik had!!ik vind het een aanrader!!

Echte service die naar mijn weten uniek is tegenwoordig!

Super geholpen. Koel-vriescombinatie dag voor kerst kapot gegaan. Schrikken. Zat natuurlijk helemaal vol. Naar expert gegaan en een paar uur later stond er een nieuwe koelvriescombinatie... Super geholpen. Koel-vriescombinatie dag voor kerst kapot gegaan. Schrikken. Zat natuurlijk helemaal vol. Naar expert gegaan en een paar uur later stond er een nieuwe koelvriescombinatie geïnstalleerd. De kerst gered!

Brons

Ik heb al eerder gezegd: wij blijven bij expert ofschoon we tamelijk ver weg wonen in
Almere.

Willem en Noortje Brons, Almere

Zeer klantgericht, heel goede zaak en het bezorgen heel vriendelijk en leuke bezorgers

N.v.t. Hoop mijn eerdere opmerking begin deze vragenlijst genoteerd wordt.
Vrees slechts een computer die deze opmerkingen verwerkt.
Een winkel daarom prettiger dan online.

Fijne winkel kundig personeel wordt meegedacht.