Zeer tevreden. Door een tegoedbon bij de winkel langs geweest, terwijl deze ook online kon worden ingewisseld. Heel behulpzaam en gelijk de verklaring dat je een tegoedbon bij de laatste stap van...Zeer tevreden. Door een tegoedbon bij de winkel langs geweest, terwijl deze ook online kon worden ingewisseld. Heel behulpzaam en gelijk de verklaring dat je een tegoedbon bij de laatste stap van betalen kan invoeren en dus niet bij cadeaubon. Ook tevreden over de aangekochte producten; een Philips HC5630/15 tondeuse en een Babyliss D572DE diffuser fohn.
Zeer tevreden vanaf het moment van aanschaf in de winkel, tot en met de bezorging. Hele nette service. Komen gemaakte afspraken na.
Geen commentaar meer
Adesy
Zorg dat ze het systeem in orde hebben en geen artikelen verkopen die niet leverbaar zijn
Goede Service , Verkoper denkt mee en goede prijs.
Expert is echt een aanraader
Bisschops
Ik ben niet tevreden over de levering van het gekochte artikel
Bosch
Alles top conform afspraak
Verschil van mening over tijdstip van levering. Leveren van koelkast tot over de drempel wordt wel heel letterlijk genomen. Te vaak heb ik zelf moeten nabellen over een nalevering van ander product.