Expert

Bonnet

Vergeleken met de grote “spelers” on line in electronica zo veel prettiger om zaken te doen met Expert. Altijd behulpzaam, komen afspraken na, prima service en prijzen. Ze doen echt hun best om... Vergeleken met de grote “spelers” on line in electronica zo veel prettiger om zaken te doen met Expert. Altijd behulpzaam, komen afspraken na, prima service en prijzen. Ze doen echt hun best om tegemoet te komen aan de wensen van de klant en proberen niet om je een duurder exemplaar te verkopen. Absoluut mijn eerste keus als ik iets nodig heb!

We kopen altijd bij Expert, omdat je zeer vriendelijk wordt geholpen. Je stelt je vragen en krijgt een goed advies. Als je je koelkast stuk hebt krijg je direct een tijdelijk apparaat totdat de... We kopen altijd bij Expert, omdat je zeer vriendelijk wordt geholpen. Je stelt je vragen en krijgt een goed advies. Als je je koelkast stuk hebt krijg je direct een tijdelijk apparaat totdat de nieuwe geleverd wordt. Alle lof.

Oudeboon

Beter kan het niet.
Goed advies , prima levering en alles keurig geinstalleerd.
Leuke ,vriendelijke medewerkers.

Nieuwenhuis

Goed overleg. Niet allen oog voor zakelijk belang maar ook oog voor de consument

Dubbelboer

Grote kennis van producten met een plezierige dosis humor