Expert

Jansen

Prachtig toestel deze nieuwe Sony TV, goed geleverd, deskundig geplaatst, dit wordt dus voortaan genieten van dit prachtige beeld.

Janssen

Vriendelijk en deskundig personeel, hebben alle tijd voor jou

Bij expert hebben ze meestal wat ik zoek dus daarom mijn favoriete winkel voor iedereen een aanrader dus.

Frank Stöger Agenturen

Sympathieke medewerkers geven een professioneel advies over variatie in producten van gerenommeerde merken. De keuze is ruim voldoende en overzichtelijk gepresenteerd in een niet te grote winkel.... Sympathieke medewerkers geven een professioneel advies over variatie in producten van gerenommeerde merken. De keuze is ruim voldoende en overzichtelijk gepresenteerd in een niet te grote winkel. Bezorging door deskundige monteurs verloopt volgens planning. Garantie, Service en Aftersaleservice zijn ook goed geregeld. Ik wil graag dicht bij huis de lokale ondernemer steunen en per se NIET een apparaat online bij een webwinkel bestellen. Nu heb je het voordeel van snelle levering en vlotte montage.
Resumé: alom tevreden!!!

Wilt u zeker zijn dat u teveel betaalt? Ga dan naar Expert daar wordt de franchiser wijzer van!

Verhoog

Kom al jaren in Nuenen ondanks dat ik nu in Eindhoven woon, vanwege de goede service

Via Expert een afwasmachine, een magnetron en recent een vrieskast in gebruik. Zeer tevreden over advies, bestelling, aflevering en inbouwen van de apparatuur.