Ik wilde een wasmachine kopen, eerst mijn huiswerk gedaan en toen online gekocht. Bestelling geplaatst en snel geleverd, Netjes thuisbezorgd en oude machine meegenomen toppie, ik...Ik wilde een wasmachine kopen, eerst mijn huiswerk gedaan en toen online gekocht. Bestelling geplaatst en snel geleverd, Netjes thuisbezorgd en oude machine meegenomen toppie, ik ben een tevreden klant.
Super goed geholpen tijdens keuze maken van product en de persoonlijke aandacht na levering. Heel erg fijn en wordt enorm gewaardeerd!
Van het Hoff
Expert Breukelen. Is het beste van de hele regio. Goed vriendelijk en professioneel personeel. Echt de moeite waard. Loop gerust eens vrijblijvend naar binnen.
Ik ben altijd zeer tevreden met wat ik koop / of laat installeren en het aansluiten en uitleg . Top .
Schalkwijk
Daar ben ik niet zo'n ster in hoor . Maar spreek alleen voor mijzelf .Uitstekende winkel .En vertel iedereen om mij heen dat alles wat ik in mijn huis hebt staan komt bij expert...Daar ben ik niet zo'n ster in hoor . Maar spreek alleen voor mijzelf .Uitstekende winkel .En vertel iedereen om mij heen dat alles wat ik in mijn huis hebt staan komt bij expert Breukelen vandaan Ben heel erg tevreden
Oppelaar Installservice
Altijd vriendelijk medewerker Altijd goede service Altijd blij met EXPERT uit mijn eigen dorp. KOOP LOKAAL ?
Nvt
Goede service zo dicht in mijn omgeving
Zijn al jaren een zeer tevreden klant. Dit geld ook voor onze kinderen Klant zijn Expert..
Expert, wij zijn blij met jullie! Geweldige service!