Liever in de winkel dan digitaal. Is goed bevallen.
Goede wardering
Expert Crabbehof is een fijne zaak
Prima service
De Vaal
Ik koop hier vaak en krijg Altijd goed Advies als ik moet weten over het product wat ik wil kopen
Van Kampen
Zeer slechte aflevering. Expert laten opmeten om van juiste inbouw verzekerd te zijn. Inbouw niet juist. Deur vriesgedeelte gaat niet soepel en sluit niet altijd meteen goed. Ijsvorming op...Zeer slechte aflevering. Expert laten opmeten om van juiste inbouw verzekerd te zijn. Inbouw niet juist. Deur vriesgedeelte gaat niet soepel en sluit niet altijd meteen goed. Ijsvorming op plekken waar het niet zou moeten. Wordt niet gereageerd op mails.. Genoodzaakt om het bij de DAS rechtsbijstandverzekering neer te leggen
Als er nog een winkel bestaat waar de juiste mensen in de juiste winkel werken,dan is het Expert crabbehof te dordrecht wel.Deskundig,service gericht,openheid naar de klant toe en men betaald zeker...Als er nog een winkel bestaat waar de juiste mensen in de juiste winkel werken,dan is het Expert crabbehof te dordrecht wel.Deskundig,service gericht,openheid naar de klant toe en men betaald zeker niet teveel hier.
Wapperom
Prima service goede uitleg gratis thuisbezorgd
Gewoon goed
Bakker
Wij zijn zeer tevreden , goed geholpen, goede service