Hallo allemaal. Winkel niet bij expert Harderwijk omdat de service verschrikkelijk is, Ik wilde het product retourneren en de verkoper accepteerde het niet
Jager-mrt
Een van de weinige elektro winkels waar nog verkopers zijn die weten wat ze verkopen
N.v.t
Goed geholpen , ik twijfelde welke wasmachine ik moest kiezen , goed advies gekregen niet opdringerig daarna keuze gemaakt en zeer tevreden
Nee dank u
Groeneveld
Geen tijd
Prima voorlichting in de winkel, prima uitleg over de verschillende merken met de mogelijkheden. Ook de aflevering en plaatsing geheel volgens afspraak en onze verwachting tot zelfs het...Prima voorlichting in de winkel, prima uitleg over de verschillende merken met de mogelijkheden. Ook de aflevering en plaatsing geheel volgens afspraak en onze verwachting tot zelfs het installeren op onze I. Mac.
Van Leeuwen
Expert is voor mij een geweldige leverancier; altijd op tijd, goede installatie en goede producten in de verkoop. Wt kan je als consument nog meer wensen?
Bij Expert wordt men goed geholpen, denken de mensen met je mee en komen met goede adviezen om tot de juiste aankoop te komen.