Totaal 55 euro betaald voor het opnieuw bedrijfs klaarmeken van de laptop ( zie omschrijving)
Ven
1 oktober 2022 Expert had de gehele week 20% korting dagaanbiedingen op producten. Vandaag was dat 20% korting op drogers en wasmachines. Ik ging voor een warmtepompdroger. Bij afrekenen werd er €...1 oktober 2022 Expert had de gehele week 20% korting dagaanbiedingen op producten. Vandaag was dat 20% korting op drogers en wasmachines. Ik ging voor een warmtepompdroger. Bij afrekenen werd er € 24,95 in rekening gebracht voor thuis installatie EN daarboven op € 14,95 omdat ze volgens de verkoper met zijn tweeen moesten komen en de droger op de wasmachine moesten plaatsen wat neerkomt op € 40 bezorgen. Bij Coolblue is dit € 24,99, bij MediaMarkt € 19,95 en BCC € 29,99. Ik viel over de extra €14,95. Onzin want een droger moet altijd met twee man geleverd worden om 1 trap op te kunnen bij bewoners. DE verkoper zei : "Nou mevrouw u heeft nu zoveel korting. Het is maar €14,00" Op de website van Expert wordt heel schimmig gedaan over de bezorgkosten en dat dit afhankelijk is welk filiaal je gaat kopen/bestellen. Wees transparant in deze enorme dure tijd, net als alle witgoedverkopers. Voor mij geen Expert meer, mede door de opmerking. Ik heb 3x in lockdown gezeten met 00000 inkomen en mijn klanten piepen over € 2,00 verhoging terwijl mijn inkoop met € 8 op sommige spullen is verhoogd om over de benzineprijs maar te zwijgen om bij mijn klanten te komen. Hoofdkantoor Expert maakt deze actie om klanten te verkrijgen om nog enige inkomsten te genereren. Nu is Expert een klant kwijt.
misleidend
Slechte revieuws worden niet geplaatst, dus zeer ongeloofwaardige waarderingen voor Expert Nederland
Geen opmerkingen
Merwe