Eerlijk, vakkundig, betrouwbaar, goede prijs/kwaliteit. Wat wil je nog meer?
Nvt
Fijneman
Na 27 jaar begeeft de droogtrommel het! Volgende dag bij Expert binnenstappen, bij de afdeling drogers even vergelijken en dan staat er een medewerker bij je die hulp aanbiedt en met me...Na 27 jaar begeeft de droogtrommel het! Volgende dag bij Expert binnenstappen, bij de afdeling drogers even vergelijken en dan staat er een medewerker bij je die hulp aanbiedt en met me meedenkt! Een kwartier later ga ik tevreden de winkel uit en de droger wordt de volgende dag al bezorgd dn aangesloten. Deze ervaring bij Expert is niet de eerste!
De Weger
Gekocht product, vaatwasser. Vanaf het eerste bezoek aan Expert niets dan positieve ervaringen
Nijkeuter
Vakkundige medewerkers en goede service
Gewoon "ouderwetse" service van vakmensen.
Uitstekende ervaring wat betreft advies en prijs en afspraken.
Bais
Goede wijn behoeft geen krans
Boerma
Hoe fijn is het als je zaterdag een apparaat wilt kopen en 'maandag' gaat de kortingsactie officieel in, toch fijn dat je daar al wel gebruik van mag maken en super attent dat ze je daar op wijzen....Hoe fijn is het als je zaterdag een apparaat wilt kopen en 'maandag' gaat de kortingsactie officieel in, toch fijn dat je daar al wel gebruik van mag maken en super attent dat ze je daar op wijzen. Zo wil je graag geholpen worden, dikke pluim voor Expert