Expert

Goede service en kennis in de winkel, zeer goed advies en we zijn blij met de aankoop. Goede info over kortingen etc. Ook de service bij het afleveren was echt heel erg professioneel. Daarom... Goede service en kennis in de winkel, zeer goed advies en we zijn blij met de aankoop. Goede info over kortingen etc. Ook de service bij het afleveren was echt heel erg professioneel. Daarom komen wij steeds terug bij Expert bij onze aankopen.

Bij Expert Nuenen een Miele wasdroger gekocht, deze werd volgens afspraak door een zeer aardige medewerker afgeleverd. Helaas werd er bij aflevering een deur beschadigd maar dit werd helemaal naar... Bij Expert Nuenen een Miele wasdroger gekocht, deze werd volgens afspraak door een zeer aardige medewerker afgeleverd. Helaas werd er bij aflevering een deur beschadigd maar dit werd helemaal naar tevredenheid afgehandeld. Volgende keer weer Expert!!

Herman

Deskundige en vriendelijke
medewerker. Bezorging volgens
afspraak. Zeer tevreden.

Van der Poel

Uitstekend (persoonlijk) advies in de winkel.
Prima levertijd- en aflever-afspraken.
Uitstekende koelkast (prijzig maar dan ook zeer zuinig)

Aardige , deskundige mensen zowel in winkel als bij levering 👍

Lijten

Product was niet in de winkel aanwezig bezorging was niet volgens afspraak toch netjes opgelost

Van Dommelen

Goede service,
klantvriendelijkheid en prima
produkten

Vos

Prima zaak door groot assortiment, deskundigheid, vriendelijkheid en aandacht voor de klant.