Via Expert hebben we onze wasmachine en droger vervangen. Daar gingen eerst een heleboel vragen van ons aan vooraf, omdat vergelijken via internet niet te doen is doordat alle leveranciers net even...Via Expert hebben we onze wasmachine en droger vervangen. Daar gingen eerst een heleboel vragen van ons aan vooraf, omdat vergelijken via internet niet te doen is doordat alle leveranciers net even andere typenummers leveren. Dus heb ik de deskundigen van Expert nodig. Uiteindelijk gekomen tot een goede keuze voor het merk AEG, waarbij de droger een warmtepompdroger moest worden. Ook daarover was van alles te vertelllen . Erg blij met onze keuzes.
Overvoorde
Je hoeft zelf geen expert te zijn om de voor jou juiste aankoop te doen. Door het stellen van de juiste vragen wordt altijd het passende product gevonden. En dat meestal ook tegen een concurrerende...Je hoeft zelf geen expert te zijn om de voor jou juiste aankoop te doen. Door het stellen van de juiste vragen wordt altijd het passende product gevonden. En dat meestal ook tegen een concurrerende prijs (en anders daar gewoon om vragen :-)).
Ijzelenberg
Een winkel die service en vakkundigheid hoog in het vaandel heeft, klasse
Neen !!!!!!!!!!!!!!
Gineken
Top zaak, goede service
Vis
Top bedrijf gezien.
Fijne winkel met kundige medewerkers die goed en eerlijk adviseren.
Fijne zaak, geeft deskundig advies. Bij levering bleek de droger nog niet op voorraad. Ik werd van te voren gebeld en kreeg een voorstel voor eventueel een andere wasdroger die wel geleverd kon...Fijne zaak, geeft deskundig advies. Bij levering bleek de droger nog niet op voorraad. Ik werd van te voren gebeld en kreeg een voorstel voor eventueel een andere wasdroger die wel geleverd kon worden. Deze was ook nogeens in de aanbieding, super geregeld!