Prettige sfeer in de winkel. Aardige bediening en afhandeling van een koop is betrouwbaar.
Oosting
Een vlotte en deskundige bediening door deskundig personeel.
Kuijper
Uitstekende service en vriendelijke bediening
Oosterloo
Je kunt altijd terug vallen op de medewerkers als je nog vragen hebt.
Zeer goed personeel die weet waar zij het over hebben om te verkopen. Wat u ook wilt
Poutsma
Een goede en snelle service. Het thuis bezorgen en installeren is vakkundig en netjes gedaan.
Een zeer betrouwbaar bedrijf met een uitstekende service. vb: Had een maand of wat een printer gekocht.Door omstandigheden stond die nog steeds ingepakt en was overbodig geworden. Kon hem zo...Een zeer betrouwbaar bedrijf met een uitstekende service. vb: Had een maand of wat een printer gekocht.Door omstandigheden stond die nog steeds ingepakt en was overbodig geworden. Kon hem zo inleveren en kreeg mijn geld terug ( terwijl de normale termij al lang verstreken was)
Uistekend geholpen zelfs de televisie in de auto gezet vriendelijke personeel het is onze winkel waar we altijd onze electrice apparatuur kopen